De foto's van de garens zijn gemaakt bij daglicht en ik doe mijn best om de kleuren zo realistisch mogelijk weer te geven. Echter kunnen door verschillende beeldschermen en verschillende instellingen de kleuren anders worden weergeven dan ze in werkelijkheid zijn.
Het garen is in een rook- en diervrije ruimte geverfd.
Elke bestelling die wordt geplaatst, wordt met veel liefde en aandacht ingepakt en verzonden. Het kan echter voorkomen dat je toch niet tevreden bent, dat is jammer, maar het is geen enkel probleem om je product te retourneren.

Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen.

Ik raad aan om klachten eerst bij mij kenbaar te maken door te mailen naar info@madebylisetje.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om het geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer de klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om jouw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Stappenplan retourneren:
1.Controleer eerst of jouw retour aan de voorwaarden voldoet:
- Het artikel dient onbeschadigd te zijn
- Het artikel dient in de originele verpakking van het artikel retour te worden gezonden

2.Stuur een mail naar info@madebylisetje.nl om ons op de hoogte te stellen.

3.Verpak de artikelen weer in de orginele verpakking.

4.Schrijf het retouradres op de verpakking:
Madebylisetje
Gedempt Achterom 35
1671AE MEDEMBLIK

5.Frankeer het pakket en breng het naar de brievenbus of het PostNL servicepunt.
De kosten van de retourzending zijn voor eigen rekening.

6. Zodra je retour is ontvangen wordt het aankoopbedrag binnen 14 dagen terug op jouw bankrekening gestort mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

© 2021 - 2024 Madebylisetje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel